Afbeelding
Foto: Jaap Blommestein

De vier vrienden zijn veilig thuis

Algemeen

WEESP George Millenaar, Pim Boin en Ton de Bruijn uit Driemond en Jaap Blommestein uit Baambrugge zijn inmiddels veilig thuis. WeesperNieuws Extra publiceerde vorige week een artikel over de mannen, die niet weg konden komen uit El Salvador waar de vier voor een werkvakantie verbleven. 

Afgelopen weekend konden ze toch naar München vliegen en vanuit daar zijn ze met de auto naar Nederland gebracht. In El Salvador verbleven de vier in thuis-quarantaine in een klein appartementje. Dat had niet direct met (een kans op) besmetting te maken. Zo tegen het eind van hun werkvakantie sloot president Trump ad hoc het Amerikaanse luchtruim waardoor hun terugvlucht via Atlanta werd gecanceld en kort daarna ging El Salvador in lockdown. Hierdoor zagen de mannen hun kansen om naar Nederland terug te keren steeds verder slinken. 

Samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken, de KLM en het Nederlands consulaat in El Savador bleven de mannen en hun thuisfront zoeken naar een oplossing. Die diende zich toen toch nog opeens snel aan. De vrienden en hun families zijn opgelucht. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant