Afbeelding

In het gips na botsing, fietser maakt zich uit de voeten

Algemeen

WEESP Een 6-jarige meisje is woensdag van haar sokken gereden op het voetpad aan de Dotingalaan. Ze brak hierbij haar enkel. De fietser ging er vandoor. 

Het ongeluk vond woensdag 8 april omstreeks 15.30 uur plaats op het voetpad bij de Dotingalaan achter, naast het water dat daar loopt. 

De moeder van het meisje vertelt: "Het was een harde klap en mijn dochter begon meteen ontzettend te gillen en te huilen. De jongen zei dat hij mijn kinderen niet had gezien maar dit is onmogelijk. Ik ontfermde me over mijn dochter en voor ik de jongen om zijn gegevens kon vragen, was hij verdwenen."

Oproep aan fietser
Het slachtoffertje kreeg al snel een dikke enkel en na een bezoek aan de dokter en het ziekenhuis bleek deze gebroken. Ze zit nu in het gips. De moeder van het meisje zou graag in contact komen met de fietser: "Hij is een jaar of 17,18, vrij lang, heeft zwart haar en droeg die dag een wit t-shirt met korte mouwen. Als deze jongen dit leest, hopen we dat hij contact met ons opneemt voor een gesprek. We willen dit graag op een goede manier kunnen afronden."

Het gezin is bereikbaar via: frederike1980@gmail.com.. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant