Afbeelding

Eerste Weesper Box is klaar

Algemeen

WEESP - Sinds vandaag zijn acht vrijwilligers, onder wie twee meiden van 8 jaar, in het proeflokaal van Wispe Brouwerij druk bezig met het inpakken van de Weesper Box. Vandaag worden de eerste 160 boxen uitgeleverd. 

De Weesper Box, bedacht door Didi Feuth die sinds kort in Weespersluis woont, bevat acht producten van in totaal zeven lokale ondernemingen. Mensen kunnen een strippenkaart kopen voor de afname van vier, zes of acht boxen. Bijna tweehonderd Weespers reageerden en uiteindelijk maakten 160 van hen direct het geld over om mee te doen.

Deelnemers
De deelnemende bedrijven in elke box zijn Zorgboerderij Hoogerlust (groente en eieren), Ons Backhuys (brood), BOZ Versmarkt (fruit), Moma (zuivel), De Groene Griffioen (zuivel), slagerij Van Donk (vlees) en Wispe Brouwerij (speciaal bier). Daarnaast is er elke editie een extra product. Dat is de eerste keer een fles Coroa de Esperto Santo van WorldWideWine. Deze rode wijn is de huiswijn van het Koninklijk Concertgebouw en de Nationale Opera.

De abonnees kunnen tussen 11 en 15 uur de box afhalen bij Wispe Brouwerij aan de Herengracht. De anderhalve meter afstand is daarbij gewaarborgd.


De inhoud van de eerste Weesper Box.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant