In verband met corona gesloten.
In verband met corona gesloten. Foto: WeesperNieuws

Burgemeester beantwoordt vragen van ondernemers

Algemeen

WEESP - Week vijf van de strenge coronamaatregelen en voor veel ondernemers betekent dit dat zij ook al zoveel weken de deuren gesloten moeten houden. Andere ondernemers en ZZP'ers merken dat zij veel minder klanten of opdrachten krijgen.

De regering heeft steunmaatregelen aangekondigd en de gemeente heeft bijvoorbeeld belastinginning uitgesteld. Maar is dat genoeg om de coronacrisis heelhuids door te komen? Zou de gemeente meer kunnen doen? Hoe creatief zijn ondernemers zelf om toch te kunnen ondernemen nu? Mogen die creatieve oplossingen ook? En hoe moet het straks in de '1,5 meter-maatschappij'? Kan dat wel?

Onze redactie spreekt iedere week met de burgemeester voor de Podcast de Collegekamer. Ook deze keer willen we onze lezers, en dan met name de ondernemers, de ruimte geven om hun vragen te stellen.

Mail je vraag
Dus heb je een vraag aan de burgemeester, mail hem dan naar redactie@weespernieuws.nl. Doe dit vóór maandag 20 april, 12.00 uur. Wij doen dan ons best om zoveel mogelijk ondernemersvragen door de burgemeester beantwoord te krijgen.

Podcast
De podcast met de burgemeester is iedere week terug te luisteren via onze website, weespernieuws.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant