Afbeelding

Bibliotheek gaat boeken bezorgen bij de oudere leden

Algemeen

WEESP Voor alle leden vanaf 67 jaar die door hun leesvoer heen zijn, is er nu Bibliotheek Gooi en meer Thuis. Een bezorgdienst waarbij een pakket van vijf papieren boeken door de medewerkers van de bieb bij de mensen aan huis wordt gebracht. 

De leden kunnen kiezen uit verschillende genres: Thrillers en Detectives, Romantisch, Literair, Streekroman, Sciencefiction en Grootletterboeken. De medewerkers van de bibliotheek zoeken binnen het thema vijf boeken uit. De boeken worden schoongemaakt en met behulp van plastic handschoenen in een tas verpakt. Het pakket wordt daarna binnen vier werkdagen veilig tot aan de voordeur thuisbezorgd.

Een boekenpakket bestellen kan online of door op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur  te bellen met de helpdesk: 085-2085418. 

Naast deze extra dienst voor 67-plussers is er voor alle andere mensen de Online Bibliotheek. Zo biedt de ThuisBieb-app (beschikbaar in de App Store en via Google Play) tot wel 100 e-boeken voor jong en oud. Dit is gratis, ook voor niet leden. En in de LuisterBieb zijn - ook gratis - mooie luisterboeken te vinden. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant