Afbeelding

Nieuw Extra-magazine is uit, geef snel je adres door

Algemeen

WEESP WeesperNieuws Extra heeft in de afgelopen weken enkele honderden nieuwe leden mogen verwelkomen, een stijging die flink hoger is dan anders. Het betekent een grote steun voor redactie en uitgever, uiteraard financieel, maar zeker ook in de vorm van waardering. Hartelijk dank daarvoor!

Om ook alle achtergronden bij het lokale coronanieuws goed te kunnen volgen, konden nieuwe abonnees vorige maand tijdelijk gratis meelezen. Deze actie loopt nu af. Wie dat wil, kan het lidmaatschap voortzetten, maar dan betaald (vanaf € 1,14 per week). Daar wordt volop gebruik van gemaakt. 

Magazine + voordeel
Betalende leden die in Weesp wonen ontvangen deze week het WeesperNieuws Extra Magazine. In deze maandelijkse uitgave staat een selectie van de beste online-artikelen, waaronder alle Zaterdagportretten van de afgelopen maand. Dat zijn deze keer onder anderen de Weesper zorghelden Steven Winkel en Nickey Mientjes. Leden van WeesperNieuws Extra ontvangen bovendien sinds kort via het magazine allerlei voordeel. Lokale ondernemers doen hier exclusieve aanbiedingen. Alleen al deze maand loopt dat voordeel op tot ver boven de 100 euro dankzij een cadeaubon van Thuiz, korting op een onderhoudsbeurt bij Vakgarage Splinter, twee flessen rosé van slijterij Overmars en een gratis zonnebril bij Hatseflats kinderkleding (de voorwaarden staan in het magazine).

Adres doorgeven of checken
Het magazine wordt de komende dagen verspreid. Dat kan uiteraard alleen bij de leden die hun adresgegevens hebben ingevuld in hun profiel. Wie dat nog niet heeft gedaan (of dat wil controleren of wijzigen) kan terecht op weespernieuws.nl. Rechtsboven staat een icoontje (poppetje met een +) dat toegang biedt tot het profiel: log in en kies daarna 'gegevens aanpassen'.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant