Afbeelding
Foto: WadW

Weespers aan de Wand gaan online

Cultureel

WEESP - Genieten van de Weespers aan de Wand (WadW) in het Pinksterweekeinde zit er dit jaar niet in. Maar online kunnen we nu vast hun kunst bekijken, en meer: alle Weespers kunnen werk aanleveren voor de digitale Weesp Gallery.

Door de coronacrisis is ook de jaarlijkse kunstmanifestatie geannuleerd, maar de Weesper kunstenaars buigen dat om naar de positieve kant. Zij zien dat juist in deze tijden de drang naar creativiteit groter is dan ooit. Nederland is massaal aan het 'maken' geslagen. Daarom willen de WadW-kunstenaars Weesp een digitaal platform voor hun creativiteit bieden: Weesp Gallery. Zo kan iedereen thuis kunst kijken en samen genieten van elkaars werk. 

Weespers aan de Kant
De WadW-kunstenaars trappen zelf af en de online gallery is al aardig gevuld met hun werk. Maar iedereen, jong en oud, kan meedoen. Muziek, schilderen, schetsen, beeldhouwen, kleien, tekenen of een portret van de burgemeester van oude tandpastadopjes, alles is welkom.

De online art gallery Weespers aan de Kant is hier te zien.

In de spotlights
Zelf kunst aanleveren kan via een e-mail aan aanmelden@weespersaandewand.nl o.v.v. je naam en informatie over je werk. Iedere maand zet WadW een van de inzendingen in het zonnetje op de site en die kunstenaar krijgt een leuke prijs.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant