Afbeelding
Foto: Pieter Hulleman

Voor iedere auto een automattenset op maat

Advertorial

Het is vaak iets wat we uitstellen of juist helemaal niet doen: het vervangen van automatten. Iedere dag doen uw automatten weer trouw hun werk, maar naar ze omgekeken wordt er eigenlijk nooit echt. Juist daarom zijn ze plots toch aan vervanging toe, versleten en vies van vuil van buitenaf en door de voetbewegingen die er dagelijks overheen gaan.

Op maat voor u gemaakt
De beste en de mooiste oplossing is om te kiezen voor automatten met de juiste pasvorm. Iedere auto is anders en u wilt toch voorkomen dat de automatten niet goed passen en gaan schuiven. Maar waar vindt u dan pasvormautomatten ter vervanging van de originele automatten van uw auto?

Bij de online automattenspecialist Mijnautomatten.nl hebben ze daar een handige oplossing voor bedacht. Iedere bestelling wordt individueel met een computergestuurde snijmachine op maat gesneden. In die computer zijn sjablonen geladen van vrijwel elk model van ieder merk auto. Op basis van het bouwjaar of kenteken van uw auto, wordt de juiste sjabloon geselecteerd en wordt de automat in de juiste pasvorm gesneden. Zo produceren ze hier dus pasklare matten voor iedere auto. Die matten zijn meestal zelfs van hogere kwaliteit dan de originele automatten.

Stap voor stap zelf uw automatten samenstellen
Uw automatten (u ontvangt een complete set) worden geproduceerd met hoogwaardige tapijtsoorten van Nederlandse komaf. De klant heeft daarbij de keuze uit Naaldvilt, Velours Classic of Velours Premium. Dit kan per model of merk verschillen. Bij de tapijtkwaliteiten Naaldvilt en Velours Premium kunt u kiezen voor de kleuren zwart of grijs, maar bij Velours Classic is een meer opvallende vloermat in het rood of blauw ook een optie.

Ook heeft u de keuze tussen wel of geen hakplaat: een extra sterke, slijtvaste inzet in de bestuurdersmat die het meest intensief gebruikt wordt. Standaard wordt de kwaliteit Naaldvilt geleverd met hakplaat. Bij de kwaliteit Velours Classic kunt u kiezen. Wij bevelen wel een hakplaat aan. Voor de afwerking van de rand kunt u kiezen uit geweven band, nubuck (voor een chique leer uitstraling) en garen. De randafwerking gebeurt met de hand op de naaimachine en kan ook uitgevoerd worden in uiteenlopende kleuren. Deze manier van afwerken levert de allerbeste resultaten op. Bovendien worden de matten dan meteen onderworpen aan een kwaliteitscheck.

De service van een specialist, gewoon online
Online automatten op maat bestellen betekent meer dan alleen een mat met de juiste pasvorm. U bestelt ook een originele automatten voor uw Fiat, Volvo, BMW, Citroën, Volkswagen, Peugeot of welk merk dan ook, die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en het interieur van uw auto. Daarmee wordt het online bestellen van maatwerk automatten dus heel eenvoudig. Het gemak van online, gecombineerd met de service en kennis van een gespecialiseerd producent en leverancier. U ontvangt uw set binnen drie werkdagen. En u heeft recht op een garantie van twee jaar.

Afbeelding
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant