De wethouder kwam boeken en bloemen brengen.
De wethouder kwam boeken en bloemen brengen. Foto: Bibliotheek Weesp

Mevrouw Kerkheide heeft weer even genoeg te lezen

Algemeen

WEESP - Leon de Lange stond gistermiddag bij mevrouw Kerkheide aan de deur. De wethouder kwam de Weespse een boekenpakket van Bibliotheek Gooi en meer en een mooie bos bloemen brengen.

Mevrouw Kerkheide was er blij mee: "Ik hou zoveel van lezen, wat fijn dat deze dienst ook nog even blijft als de bibliotheek weer open is". De wethouder voegde daar instemmend aan toe: "De boeken worden met plezier bij u aan de deur gebracht". 

Bestellen
Hoewel de bibliotheek binnenkort weer opengaat en de AfhaalBieb van start is gegaan, kunnen mevrouw Kerkheide en alle 67+ leden die niet naar de bibliotheek kunnen komen op deze manier toch boeken lezen. Zijn de boeken uit? Dan kan er op dezelfde manier een nieuw pakket worden besteld dat ook weer tot aan de voordeur wordt bezorgd.

Verschillende genres
De boekenbezorgdienst voor alle 67+ leden bestaat uit pakket van vijf boeken in een genre dat het lid zelf uitkiest: Thrillers & Detectives, Romantisch, Literair, Streekroman, Sciencefiction en Grootletterboeken. De boeken worden conform de hygiëneregels van het RIVM ingepakt en binnen vier werkdagen bij de mensen thuisgebracht - tot aan de voordeur.

Aanvragen
Een pakket aanvragen kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur door te bellen met 085-2085418. Of klik hier om het online te regelen. Volgende week gaat de bibliotheek aan de Oudegracht weer open. Tot die tijd is er de AfhaalBieb en de Online Bibliotheek, kijk voor alle mogelijkheden op bibliotheekgooienmeer.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant