Afbeelding

Horecabazen krijgen desinfectiezuil cadeau van facilitair bedrijf BEER

Algemeen

WEESP Hygiëne is nu zeer belangrijk en Weesper ondernemers moeten elkaar helpen. Vanuit deze gedachten heeft BEER Facilitaire Totaal Ontzorging uit Weesp een desinfectiezuil geschonken aan de eigenaren van Café ’t Helletje en de restaurants Aaltje, Selene en La Base en Passata. 

BEER Facilitaire Totaal Ontzorging levert sinds kort onder andere mondkapjes en deze desinfectiezuilen in de strijd tegen corona. Deze zuilen, die BEER samen met De Klop Group heeft ontworpen, hebben alle voordelen die je van een desinfectiezuil mag verwachten en hebben als bijkomend voordeel dat ze geen sta-in-de-weg zijn maar regelrechte blikvangers. BEER heeft de zuilen overigens niet ontworpen vanwege corona, maar eigenaren Arthur Post en Michael Kronenburg was het al veel langer een doorn in het oog dat veel mensen nauwelijks hun handen wassen, bijvoorbeeld na bezoek aan het toilet. En dat inspireerde hem tot de ontwikkeling van een desinfectiezuil die gezien mag worden.

Er zijn inmiddels al desinfectiezuilen besteld door verschillende ziekenhuizen (onder andere het UMC in Utrecht en Meander in Zwolle) en ook door Thérèse en Jonnie Boer, de eigenaars van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant