Afbeelding

Duizendste Weesper Box voor familie Verhoeff

Algemeen

WEESP Op de voorlaatste vrijdag van uitgifte is vandaag de duizendste Weesper Box uitgegeven. De familie Verhoeff was de gelukkige en kreeg een extra goed gevulde Weesper Box.

De Weesper Box, bedacht door Didi Feuth, bevat acht producten van zes lokale ondernemingen. De deelnemende bedrijven  zijn Zorgboerderij Hoogerlust (groente, fruit en eieren), Ons Backhuys (brood), Moma (zuivel), De Groene Griffioen (zuivel), slagerij Van Donk (vlees) en Wispe Brouwerij (speciaal bier). Daarnaast is er elke editie een extra product. 

Strippenkaart
Mensen konden een strippenkaart kopen voor de afname van vier, zes of acht boxen. Uiteindelijk haakten 280 Weespers aan. Elke vrijdag haalden zij tussen 11 en 15 uur hun Weesper Box af bij Wispe Brouwerij aan de Herengracht. En de familie Verhoeff was de duizendste.
Speciaal voor deze gelegenheid hebben de ondernemers uitgepakt om een super-de-luxe pakket samen te stellen voor de gelukkige met daar bovenop nog eens 75 euro tegoed aan boodschappen op het nieuwe platform weesp.besteldichtbij.nl

Gouden wikkel
Er is nu nog één vrijdag te gaan. Om het succes van dit project te vieren, zit de laatste vrijdag in één van de Weesper Boxen een 'Gouden Weesper wikkel'. De gelukkige vinder van deze wikkel wint een dinerbon ter waarde van 100 euro die ingewisseld kan worden bij een van de Weesper restaurants. "Zo is het support your locals cirkeltje weer rond", laat Feuth weten. Er is ene kans dat de Weesper Box ook na 5 juni blijft bestaan. Daar wordt op dit moment aan gepuzzeld.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant