Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Politiebureau Hoogstraat gaat dicht, verhuizing naar kazerne

Politie

WEESP Het politiebureau van Weesp is begonnen met de verhuizing, zo laat de politie weten. Het oude bureau aan de Hoogstraat sluit dinsdag 16 juni de deuren. Vanaf donderdag 2 juli zijn mensen voor politiezaken welkom in de brandweerkazerne aan de Aetsveldselaan. 

Deze nieuwe locatie is in overleg met de gemeente gekozen en als politiepunt ingericht. In principe is er altijd een agent aanwezig tijdens de openingstijden. Die openingstijden worden  dinsdag en donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Of naar Naarden
Op de andere werkdagen, maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur kunnen Weespers uitwijken naar het politiebureau van het basisteam Gooi-Noord. Dit bureau ligt aan de Amersfoortsestraatweg 12 in Naarden. Om wachttijden te voorkomen, kan er vooraf een telefonische afspraak worden gemaakt via het algemene politienummer 0900-8844.

Aangiften kunnen overigens ook telefonisch, via internet of zelfs bij de mensen thuis worden opgenomen. Voor spoed blijft het altijd noodzakelijk om 112 te bellen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant