Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Denso steunt COVID-19 onderzoek

B2b

WEESP Het auto-elektronicabedrijf Denso ondersteunt het COVID-19 onderzoek van TU Delft en de Stichting Erasmus MC. Er is een donatie gedaan van 10.000 euro en er  wordt een inzamelingsactie gehouden onder de medewerkers van Denso Weesp en Denso Amsterdam. 

Denso laat in een persbericht weten zich betrokken te voelen bij de samenleving. Nu de maatregelen worden versoepeld, zijn oplossingen voor de langere termijn hard nodig, zo beredeneert het bedrijf. 

Beschermingsmiddelen
De donatie van 10.000 euro is bedoeld voor de aanschaf van beschermingsmiddelen en voor onderzoek naar een remedie of vaccin. Andere Europsese vestigingen van Denso ondersteunen het bestrijden van het coronavirus ook, het regionale hoofdkantoor in Amsterdam wilde daarin niet achterblijven. 

Naast de donatie is er ook een fondsenwervingspagina opgezet, zodat medewerkers van het hoofdkantoor en de werknemers van Denso Weesp geld kunnen inzamelen. 

Denso is wereldwijd een van de grootste automotive leveranciers van geavanceerde technologie, systemen en componenten. De vestiging in Weesp zit aan de Hogeweyselaan.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant