Afbeelding
Foto: Fort Evenementen

Summer Fortival bij Fort Uitermeer

Cultureel

WEESP Fort Evenementen komt met een Summer Fortival bij Fort Uitermeer. Het gaat om een kleinschalig festival gedurende de zomervakantie, met coronaproof uitjes voor jong en oud.   

Zo kan men ontsnappen uit de kleinste escaperoom van Nederland, boogschieten op ballonnen, het fortkanon afschieten of kiezen uit een van de andere activiteiten. 

Nooit te druk
Het Summer Fortival is geschikt voor alle leeftijden en kan tussen 8 juli en 31 augustus elke woensdag en zondag online geboekt worden in twee tijdsblokken (van 10.00 tot 13.30 uur of van 14.30 tot 18.00 uur). Ieder blok ontvangt maximaal 100 gasten zodat het nooit te druk wordt. Het terrein van Fort Uitermeer biedt namelijk volop ruimte om waar nodig afstand te houden en er zijn maatregelen getroffen voor ieders veiligheid.

Diverse kraampjes
Op het festivalterrein staan diverse kraampjes en er zijn drankjes en snacks verkrijgbaar. Het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer biedt mogelijkheden voor een lekkere lunch, borrel of diner. Met een bezoek aan het Summer Fortival steunen de bezoekers de lokale ondernemers. Als zakelijk evenementenbureau zit Fort Evenementen niet bij de pakken neer en hoopt met dit originele initiatief tijdens de zomermaanden het hoofd boven water te houden.

Vakantie in eigen land
Met het Summer Fortival speelt Fort Evenementen in op het feit dat veel Nederlanders vanwege corona dit jaar thuisblijven of in eigen land op vakantie gaan. Hierdoor neemt de vraagt naar coronaproof familie-uitjes toe. Een ticket voor het Summer Fortival kost € 15,- per persoon en is vanaf 19 juni te reserveren via shop.fortevenementen.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant