Het kantoor van de Rabobank gaat op 14 juli dicht en wordt later gesloopt.
Het kantoor van de Rabobank gaat op 14 juli dicht en wordt later gesloopt. Foto: WeesperNieuws

Rabobank verhuist van Irenelaan naar Nieuwstad

Algemeen

WEESP De Rabobank opent op maandag 20 juli op Nieuwstad 4 het nieuwe kantoor - het wordt en bankwinkel genoemd - dat in de plaats komt van het huidige kantoor aan de Irenelaan. Het is de bedoeling dat dit pand wordt gesloopt om plaats te maken voor woningen.

Deze zomer loopt het huurcontract van de Rabobank aan de Irenelaan af en het is al enige tijd bekend dat zowel de Rabobank als de eigenaar aanstuurden op sluiting van het kantoor. Er is gezocht naar een nieuwe ruimte in het centrum en dat is gevonden aan Nieuwstad 4. Dit wordt een kantoor met een minimaal aantal medewerkers, maar wel kunnen alle bankgerelateerde gesprekken worden afgehandeld. Zowel particulieren als ondernemers kunnen hier terecht, maar alleen op afspraak, ook vanwege de coronamaatregelen. De openingstijden blijven onveranderd, van 9 tot 13 uur.

Ook de geldautomaat verdwijnt hiermee. Alle geldautomaten van de Rabobank, ABN AMRO en ING zijn opgegaan in Geldmaat. Daarvan zijn er momenteel twee in Weesp: bij de filialen van Albert Heijn aan de Amstellandlaan en de Achtergracht. Deze zijn alleen open gedurende de openingstijden van de winkels.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant