Afbeelding

De Vuurlinie brengt ode aan waterstad Weesp

Algemeen

WEESP De Vuurlinie vaart vanaf vandaag weer uit met gasten die Weesp en de omgeving willen leren kennen en doet dat in een nieuw jasje. Of althans, het interieur is ingrijpend veranderd. Mooier geworden vooral. Een aantal fraaie panelen en foto's vertelt nu het verhaal waar Weesp trots op is: Weesp en het water. De panelen ondersteunen de gidsen bij het verhaal dat zij vertellen.

Ruim twee jaar geleden werd er in Amsterdam geopperd om aan toeristen het verhaal te vertellen over Weesp, 'the Garden of Amsterdam.' Dat zinde Weesper Rogier de la Rive Box totaal niet en hij ging aan de slag.

De la Rive Box ziet graag dat het belang van vooral de Vecht voor Weesp wordt verteld en ontvouwde daarvoor zijn plannen. Die vielen in goede aarde bij onder andere Weesp Marketing met als gevolg dat de Vuurlinie vanaf morgen rondvaart met aan de wanden drie mooie panelen over onder andere de Waterlinie en de Stelling van Amsterdam plus een aantal foto's waarop de connectie tussen Weesp en water wordt belicht. Het geeft de Vuurlinie weer een 'frisse smoel;' voor een nieuw seizoen dat gisteren door de schippers en hun maatjes werd ingeluid.
Op de website welkominweesp.nl vindt u alles over de tijden van afvaart van de Vuurlinie.

Rogier de la Rive Box voor twee van de drie panelen die het verhaal vertellen van waterstad Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant