De inbrekers namen ook een auto zoals deze mee.
De inbrekers namen ook een auto zoals deze mee. Foto: Marloes Kratz/Politie Weesp

Woning van Marloes Kratz tijdens vakantie door inbrekers compleet overhoop gehaald

Algemeen

WEESP - Eindelijk kon Marloes Kratz, Head Trainer bij sportschool For Better Shape, met haar gezin genieten van een weekje vakantie in Noord-Italië. Corona had er namelijk stevig in gehakt de afgelopen maanden. Maar afgelopen maandagnacht, na niet eens een volle dag, was de pret definitief over toen ze bericht kreeg dat het halve huis was leeg geroofd en dat de inbrekers, die op camera zijn vastgelegd, ook nog de ‘liefhebbersauto’ waar ze zo trots op was, is gestolen. 

Door de mensen die voor de kat zorgden, is zij in bezit van foto’s van de ravage die er is aangericht en die liegen er niet om. Werkelijk geen kast of andere plek is over het hoofd gezien door de inbrekers, die hun gang konden gaan. En daarbij is volgens Kratz zowat “alles waar een stekker aan zit” meegenomen. 

En dat niet alleen. Tot overmaat van ramp hebben de in brekers ook een haar zo dierbare auto meegenomen. De politie van Weesp heeft over de inbraak het volgende bericht op Facebook geplaatst: 

Oproep politie

“Op maandag 3 augustus 2020 is er tussen 03:00 en 04:00 uur ingebroken in een woning aan de Lobbrich Boudgerslaan Weesp. Hierbij is er een Audi A4 cabrio met het kenteken 78-NP-VD gestolen. Heeft u iets gezien of gehoord rond deze tijd?Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem). Ziet u de Audi A4 staan of rijden, of weet u waar deze is? Bel dan ook met één van bovenstaande nummers.”

De ravage na de inbraak.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant