Afbeelding
Foto: Brian Elings

Laatste column van Hanna

Mensen

WEESP Hanna Hilhorst heeft een jaar lang columns geschreven vanaf het erf van De Groene Griffioen. Daaraan komt nu een einde. Hieronder lees je waarom: 

Beste mensen,

Ik vind het jammer u te moeten meedelen dat dit mijn laatste column voor het WeesperNieuws is. Zoals u wellicht heeft vernomen zullen wij aan het eind van het jaar verhuizen naar Ilpendam, waar mijn man en ik een biologische boerderij kunnen overnemen. Een eigen plek, met 55 koeien, een vergaderzaal en een prachtig woonhuis. Samen met een huisarts en een psycholoog uit Weesp zal Jurre er een zorgboerderij van maken, waar mensen met een burn-out of psychosociale problematiek terechtkunnen. Daar kijken we naar uit!

Natuurlijk was ik van plan om tot aan onze verhuizing door te schrijven voor de krant. Ik houd van schrijven en de reacties waren leuk. Leerde er bovendien veel Weespers door kennen, die nieuwsgierig waren geworden naar onze boerderij en een kijkje kwamen nemen. Toch heb ik besloten dat het voor mij beter is om mijn activiteiten op De Groene Griffioen nu al te staken en mijn schrijversstokje door te geven aan mijn collega Wendela. Met pijn in het hart, want Weesp heeft daarin een heel speciaal plekje gekregen. Bedankt, en het gaat u goed.

Namens de redactie van het WeesperNieuws en de lezers van onze krant en website: bedankt voor je leuke verhalen Hanna! We wensen je een mooie toekomst!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant