Afbeelding

Gebruik jij de IVW app al?

B2b

IVW roept leden van de bedrijfsvereniging op om de app Socie te installeren op de smartphone, zodat je altijd op de hoogte bent van het nieuws vanuit de IVW. 

Met Socie:
- Ontvang je gratis zakelijk nieuws uit Weesp.Vind je iedereen; ontdek wie lid zijn en bereik ze met een druk op de knop.
-Weet je wat er te doen is; de agenda geeft inzicht in onze (netwerk) bijeenkomsten waarvoor je je makkelijk kan aanmelden.Kun je je vraag of aanbieding zichtbaar maken voor alle leden.Je bent alweer enige tijd geleden per e-mail uitgenodigd de app te downloaden en in gebruik te nemen.

Heb je dit nog niet gedaan, doe het dan alsnog! De kracht van dit platform zit in het gebruik. Hoe meer leden zich aansluiten, hoe beter het werkt en hoe meer voordelen het biedt. Het is een besloten groep dus alleen leden kunnen met elkaar in contact treden. Zet je profiel daarom bij voorkeur op ‘zichtbaar’.

Heb je Socie nog niet gedownload? Wij sturen je nogmaals een uitnodiging per e-mail.
(Kijk in je SPAM als je de uitnodiging niet ontvangt)

Hoe te gebruiken?Je ontvangt een uitnodiging om Socie te downloaden en je te registreren met je e-mailadres.Vul je e-mailadres en je wachtwoord in (kies een eigen wachtwoord).Wacht op de bevestiging in je e-mail om je e-mailadres te bevestigen.Bevestig je gegevens via deze app, waarna je account is geactiveerd en je de app kunt openen.Vind in de app het welkomstbericht van de IVW en bekijk de video.Het is mogelijk meldingen in te stellen bij nieuwe berichten. Standaard staat deze ingesteld voor ‘nieuwe meldingen van de IVW app’.In de bijlage vind je een korte instructie hoe deze app geïnstalleerd moet worden.

Bij vragen kun je altijd mailen naar info@ivw-weesp.nl of bellen met 06-54961220.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant