Afbeelding
Foto: Koen Broos

Schrijfster Griet op de Beeck komt naar Weesp

Cultureel

WEESP Griet op de Beeck – bekend van boeken ‘Kom hier dat ik u kus’ en ‘het beste wat we hebben’ vertelt zondag 4 oktober in de Van Houtenkerk over haar nieuwste boek.

‘Let op mijn woorden’, zo heet het nieuwe boek van de Vlaamse auteur. Het is haar vierde roman en het tweede deel van de trilogie waar ze momenteel aan werkt. Griet op de Beeck vertelt erover op zondag 4 oktober van 15:00 uur tot 17:30 uur in de Van Houtenkerk aan de Oudergracht 67. Haar bezoek aan Weesp is op uitnodiging van de bibliotheek.

Meer ruimte

Vanwege de anderhalve meter maatregelen kan de Bibliotheek van Weesp minder mensen ontvangen dan gewenst. In samenwerking met Stadsherstel Amsterdam, de beheerder van de Van Houtenkerk, is besloten de middag met Griet op de Beeck in de Van Houtenkerk te houden, want hier is meer ruimte voor publiek.

De schrijfster zou eigenlijk al in het voorjaar naar Weesp komen, maar dit bezoek werd gecanceld vanwege de uitbraak van het coronavirus.  

De kaartverkoop voor de middag met Griet op de Beeck is gestart: online via www.bibliotheekgooienmeer.nl en aan de balie in de bibliotheek. Kaarten kosten € 10,00 voor leden en € 12,50 voor niet-leden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant