Afbeelding
Foto: Pixabay

Fort Abcoudestraat in actie voor Moria

Buurt / wijk

WEESP In nieuwbouwwijk Weespersluis worden slaapzakken ingezameld voor de mensen van het afgebrande vluchtelingenkamp Moria op Lesbos. Het gaat om een landelijke actie van becausewecarry.org, die overal in het land lokaal en regionaal wordt opgepakt. 

Het vluchtelingenkamp brandde vorige week af. Hierdoor hebben duizenden mensen, waaronder veel kinderen, geen dak meer boven hun hoofd. Zij slapen nu onder de blote hemel en kunnen een slaapzak dus heel goed gebruiken. 

Nog vandaag en morgen kunnen de slaapzakken worden ingeleverd bij de deelnemende bewoners van de Fort Abcoudestraat. De slaapzakken dienen van goede kwaliteit en schoon te zijn. Wie geen slaapzak heeft maar wel wil bijdragen, kan een donatie doen van € 40,- per hele slaapzak of € 20,- voor een halve. Daarvoor klik je hier. Als dit tikkie niet meer werkt (er geldt per link een maximum aantal gebruikers) klik je hier of hier

Dit zijn de inleveradressen: Annefleur aan Fort Abcoudestraat 25, Didi aan Fort Abcoudestraat 41 en Marloes aan Fort Abcoudestraat 3.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant