Afbeelding
Foto: WeesperNieuws
Van de lezers

‘Dit heeft niks te maken met eindelijk die stoep verbeteren voor mensen met een beperking.’

Buurt / wijk

Felicia de Rooij van Melsen stuurde een ingezonden brief ter publicatie. Er wordt na vele jaren iets gedaan aan de losliggende stoeptegels op de Gemeenschapspolderweg, maar volgens Felicia de Rooij van Melsen slaan de werkzaamheden de plank mis.

“Ik ben behoorlijk boos.
Deze stoep was altijd gevaarlijk. Dat was duidelijk, alle tegels staken uit en dat kwam van de boom wortels. Nu eindelijk na al die jaren, gaan ze er iets aan doen. Super goed. Waarschijnlijk na het verhaal van de vrouw die haar heup brak.

Nu wordt er gedaan alsof het zo geweldig is dat het is opgeknapt, dat we met een scootmobiel of rollator hier eindelijk weer kunnen rijden. Echt niet! Niet eens meer een klein beetje. 

Vroeger kon je die stoep nog nemen (met in mijn geval de rolstoel), maar nu is de stoep totaal ongebruikelijk. Ik kwam helemaal vast te zitten in het zand. Ja zand, want ze hebben nu de hele stoep aan de bomen gegeven. 

Gewoon alle tegels verwijderen, lekker makkelijk. Ik heb ook een buurvrouw gesproken die daar met haar man nu niet meer kan lopen omdat dat zand zo gevaarlijk is. Haar man is slecht ter been en heeft gewoon tegels nodig om op te blijven staan.

Dit voelt als een grote grap en ik ben hier echt boos om. Die bomen moeten weg. De tegels waren niet de oorzaak! Dit is een makkelijke oplossing zodat de gemeente niet aangeklaagd kan worden voor opstaande tegels. Dit heeft niks te maken met eindelijk die stoep te verbeteren voor mensen met een beperking.”

Inzender: Felicia de Rooij van Melsen

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant