civid regels bij Fc Weesp
civid regels bij Fc Weesp Foto: WeesperNieuws

FC Weesp trekt touwtjes rond corona strakker aan

Algemeen

WEESP FC Weesp gaat de touwtjes strakker aantrekken met betrekking tot de coronaregels. Meerdere teams hebben recent laten blijken het met de regels niet zo nauw te nemen en daarom wordt het tijd voor strengere handhaving.

Met name vorige week zondag vond een incident plaats bij en rond een team waarbij de situatie uit de hand liep. “Het bestuur heeft klachten binnengekregen vanuit diverse vrijwilligers, buren en politie. Hier betrof het zowel het overtreden en herhaaldelijk negeren van de regels rondom het coronabeleid als het zonder respect omgaan met onze vrijwilligers, waaronder een scheidsrechter.”
“Dergelijk gedrag wordt bij FC Weesp niet getolereerd”, laat het bestuur aan de leden weten. Los van dit incident worden de regels sowieso weer strenger en er wordt ook beter op gehandhaafd.

Er zijn geen kleedkamers meer beschikbaar tijdens trainingsuren van junioren en senioren en het bestuur wijst erop én gaat erop toezien dat de anderhalvemaatregel ook wordt nageleefd in dug-out, langs de lijn, in de kantine en in de kleedkamers. Wat het laatste betreft geldt dat teams die wel een kleedkamer ter beschikking hebben zich in groepjes moeten omkleden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant