Afbeelding
Foto: Pixabay

Spreekuren Seniorweb en Brandpreventie stoppen per direct

Algemeen

WEESP Vanochtend vond voorlopig het laatste spreekuur van Seniorweb plaats in de Bibliotheek van Weesp. De reden hiervoor is dat Seniorweb zelf constateert dat afstand houden onvoldoende lukt. Ook het brandpreventiespreekuur stopt voorlopig.  

Seniorweb organiseert al jaren op de maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur een gratis spreekuur om mensen te helpen met hun digitale uitdagingen met pc, laptop, tablet of smartphone. De ochtenden worden goed bezocht. 

‘Voelt niet goed’
Maar helaas ziet de organisatie zich vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus genoodzaakt om de ochtenden voorlopig stop te zetten: “We willen graag mensen helpen, maar afstand houden lukt daarbij onvoldoende en dat voelt niet goed. We vinden het ontzettend jammer, maar de gezondheid en de veiligheid van de mensen; bezoekers en vrijwilligers, staat voorop”. Voor mensen die digitaal echt helemaal vastlopen heeft Seniorweb iets bedacht: zij kunnen dan voor de digitale-eerste-hulp Seniorwebber Erik Gräber bellen op 0294-410887.

Ook het Brandpreventie spreekuur van Wijkbrandweerman Dirk Mollema dat elke eerste en derde dinsdagmiddag van de maand plaatsvindt in Weesp stopt per direct. Dirk geeft aan dat hij tot zijn grote spijt tot nader orde geen bezoeken meer kan uitvoeren.

Eind november zullen zowel Seniorweb als Dirk Mollema zich in overleg met Kim Meussen (vestigingscoördinator van Bibliotheek Weesp) beraden over hoe verder. Kijk voor actuele informatie op www.bibliotheekgooienmeer.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant