Afbeelding

De Triangel volgende week gesloten wegens besmette leerkrachten

Algemeen

WEESP Op openbare basisschool De Triangel aan de Singel zijn meerdere leerkrachten besmet met het coronavirus. Het schoolbestuur heeft daarom besloten na de herfstvakantie (die is nu) ook volgende week de school te sluiten.

Dit hebben Roel Hoogendoorn en Fije Hooglandt van het schoolbestuur van Talent Primair waar De Triangel onder valt vandaag aan de ouders laten weten. De boodschap is dat er volgende week niet voldoende leerkrachten beschikbaar zijn omdat een aantal positief is getest en een ander deel daardoor in quarantaine zit.
Na de vakantie gaat de school zoveel als mogelijk onderwijs op afstand geven, zoals de school dat eerder tijdens de eerste golf ook al organiseerde. De ouders horen van de leerkracht bij wie hun kind in de klas zit, hoe dit gaat worden georganiseerd.

Huidige situatie
In de brief aan de ouders staat dat dit de actuele situatie is. Als er onder de leerkrachten die in quarantaine zitten meer besmettingen worden geconstateerd, dan kan de situatie weer veranderen.
Het schoolbestuur begrijpt dat dit een ingrijpende beslissing is. Ouders die werkzaam zijn in zogenoemde cruciale beroepen die zelf geen opvang kunnen regelen, dienen contact op te nemen met de directeur van de school.
Zowel op de school als bij Talent Primair was niemand bereikbaar voor en toelichting.



Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant