Suzanne Wierenga, tweede van rechts, is de coördinator voor Weesp.
Suzanne Wierenga, tweede van rechts, is de coördinator voor Weesp. Foto: Vrijwilligerscentrale

Versa Vrijwilligerscentrale verwelkomt de duizendste vrijwilliger

Algemeen

WEESP Dat vrijwilligers belangrijk zijn weten we allemaal maar nu, in tijden van crisis, helemaal. Daarom is Versa Vrijwilligerscentrale, dé vrijwilligerscentrale in het Gooi, heel blij met het verwelkomen van de 1000ste vrijwilliger.

‘Dit laat zien dat mensen echt klaar staan voor elkaar’, aldus Suzanne Wierenga, coördinator Versa Vrijwilligerscentrale Weesp.

Sinds een jaar heeft Versa Vrijwilligerscentrale een nieuwe website met een geavanceerde databank om vrijwilligers te matchen aan vrijwillige klussen. Samen met haar technische partner Deedmob werkt Versa Vrijwilligerscentrale hard om iedereen te helpen aan het meest passende vrijwilligerswerk.

Hulp aanbieden tijdens coronacrisis
Sinds het uitbreken van de corona pandemie heeft Versa Vrijwilligerscentrale veel inwoners van ’t Gooi geholpen elkaar te helpen. Op de website van de Vrijwilligerscentrale, onder het kopje corona, kunnen mensen direct aangeven dat ze willen helpen tijdens de coronacrisis en op welke wijze. ‘En dat wordt bij de tweede golf alleen maar belangrijker’, aldus Wierenga. ‘We moeten er voor elkaar zijn en samen komen we er doorheen’.

Inloopspreekuur vrijwilligerswerk vervalt voorlopig
Vanwege de aangescherpte maatregelen komt het inloopspreekuur voor vrijwilligerswerk voorlopig te vervallen. Voor alle vragen over het doen van vrijwilligerswerk blijft de Vrijwilligerscentrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Een persoonlijk adviesgesprek via Teams (beeldbellen) is ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.vcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant