Afbeelding

Op spokenjacht in Weesp

B2b

WEESP Aankomende zaterdag en zondag kunnen kinderen – met hun ouders - op spokenjacht in Weesp. In alle etalages zijn spookjes verstopt. En wie ze allemaal weet te vinden kan mooie prijzen winnen.

Met Halloween, dat traditiegetrouw op 31 oktober wordt gevierd, is het normaal gesproken griezelen geblazen in het centrum van Weesp. In hun engste verkleedkleren mochten kinderen voorgaande jaren met een speciale griezelkaart aan spannende activiteiten, zoals tattoo zetten en chocolade-appel versieren deelnemen. Maar dit jaar kan dat niet, door corona.

Gelukkig komen de Weesper winkeliers met een ontzettend spooky en vooral coronaproof alternatief. Er kan dit weekend namelijk gejaagd worden op spoken.

Spokenjacht
Alle kinderen die niet bang zijn voor spoken opgelet! Want zaterdag 31 oktober en zondag 1 november zijn er in elke etalage in het centrum kleine spookjes verstopt. Deze spoken mag je opsporen en tellen. Je antwoord mag je invullen op de bon die deze week in het WeesperNieuws staat en inleveren (uiterlijk zondag) in bij Koster Di Giacomo op de Nieuwstad 26.

Want als je de spookjes goed hebt geteld kun je mooie prijzen winnen. Zoals een Halloween ijstaart van IJssalon Nelis, twee keer het Forten Memory spel in munitiekistje van Fort Evenementen, het boek Wolvenkinderen avonturen en recepten van Hatseflats, een badlaken met naam geborduurd van Linnenshop Wagenaar of vier kaarten voor de familievoorstelling Rapunzel in de City of Wesopa, inclusief vier consumptiebonnen aangeboden door City of Wesopa en Koster Di Giacomo. 

Pssst: een geheime hint...
De spookjes hebben zich over het hele centrum verstopt. Je moet dus zelfs in de etalage van dierenspeciaalzaak Black & White zoeken. En let goed op dat je alleen de spookjes telt die lijken op het spook op de bon in het WeesperNieuws. De andere spoken in etalages tellen niet mee!

De prijswinnaars worden volgende week in het WeesperNieuws bekend gemaakt.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant