Afbeelding
Foto: Ingrid Voet

City of Wesopa krijgt meeste stemmen Rabo Clubsupport

Algemeen

WEESP - De City of Wesopa in Weesp kan aan de slag met het repareren van de versterkers. Het theater verzamelde de meeste stemmen voor de Rabo Club Support en krijgt hierdoor ook het meeste geld: € 5.669,16. 

In totaal ontvangen 94 clubs binnen het werkgebied van Rabobank Amstel en Vecht verenigingsondersteuning. 

De afgelopen weken hebben vele inwoners van de regio’s Amstelveen, Weesp, Muiden, Muiderberg, Abcoude, Baambrugge en Ouderkerk aan den Amstel gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. Deze week zijn de resultaten bekendgemaakt en werden de 94 verenigingen verrast met een persoonlijke videoboodschap. Ook ontvangen de clubs een cheque met daarop de opbrengst voor hun club. 

Andere Weesper organisaties die een cheque voor hun ingediende project tegemoet kunnen zien zijn onder meer FC Weesp voor het vrouwenvoetbal, handbalvereniging WeHaVe voor de nieuwe kantine, hockeyclub MHC Weesp voor een minispeelveldje, de Oranjevereniging voor Koningsdag 2021 en de Plusbus voor seniorenuitjes, schietvereniging Wilhelm Tell voor nieuwe verlichting, Sloeproeivereniging de Spiering voor onderhoud, de Weesper Tennis Club voor overdekt tennis, de Kreatieve Groep Weesp voor nieuw keukengerei, de Weesper Schaakclub voor opleidingsmaterialen, korfbalvereniging Argus voor de Kangoeroe Klup, WVGV voor een lage balk, Triton voor een nieuwe cv-ketel en
theaterschool Zone 1380 voor de eindvoorstellingen. De bedragen variëren van 100 tot 5669 euro.

Klik hier voor een volledig overzicht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant