SINNER was begin van dit jaar Ondernemer van het Jaar 2019 en krijgt vooralsnog geen opvolger.
SINNER was begin van dit jaar Ondernemer van het Jaar 2019 en krijgt vooralsnog geen opvolger.

Gezocht: bedrijven die creatief zijn in coronatijd

B2b

WEESP Vanwege corona heeft ondernemersvereniging de verkiezing van Ondernemer van het Jaar geschrapt. Naast het feit dat er moeilijk winnaars zijn te benoemen in een jaar als deze is er teveel onzekerheid rond de uitreiking, die normaal gesproken in januari plaatsvindt. Maar de IVW en B2B willen bedrijven die zich onderscheiden in coronatijd wel heel graag in het zonnetje zetten. Dat gebeurt door middel van een artikel bij WeesperNieuws en in B2B magazine. Iedereen mag hiervoor zichzelf of een ander bedrijf aanbrengen.

Veel bedrijven hebben het momenteel zwaar en juist dan is het de kunst om creatief te zijn, om je hoofd niet te laten zakken maar om te ondernemen. En die bedrijven krijgen in de laatste maand een podium, bij wijze van vervanging van de verkiezing tot Ondernemer van het Jaar. Dus vindt u dat uw bedrijf zich op een bijzondere wijze door de coronacrisis weet te slaan of kent u zo’n onderneming, schroom dan niet en meld het ons.
Wij zorgen dat elk bedrijf dat op deze manier wordt aangereikt in het zonnetje wordt gezet (mits er natuurlijk sprake is van echte creativiteit), zonder aan te wijzen welke onderneming daarbij het beste presteert (want dat is arbitrair).
Een mailtje aan Hans@entermedia.nl is genoeg om ons in gang te zetten. Overigens wordt de verkiezing Ondernemer van het Jaar weer opgepakt zodra het kan.
 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant