Afbeelding

Autopuzzeltocht rond Weesp met een 3-gangen diner

B2b

WEESP - Fort Evenementen en restaurant ‘t Weesperplein slaan de handen ineen voor een bijzonder corona-proof kerstuitje.

Omdat we deze kerst anders moeten aanpakken dan anders, hebben de ondernemers speciaal voor de inwoners van Weesp en omgeving een X-mas Ride & Bite ontwikkeld. 

De autopuzzeltocht is op zaterdag 12 december en start bij Fort Uitermeer waar de deelnemers een goodie bag (met onder meer de instructies en bestek) krijgen voor onderweg. Het gezelschap moet vervolgens navigeren, puzzelen, (kerst)vragen beantwoorden en een autobingo spelen om de stops te vinden waar de voor-, hoofd- en nagerechten worden uitgereikt. 

De X-mas Ride & Bite is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. De deelnemers maken bovendien kans op leuke prijzen. Wie die de juiste antwoorden inlevert, speelt mee in een loting voor een gratis take away driegangen kerstdiner of een grote houten eland voor in de tuin. 

Het uitje is geheel coronaproof, want de deelnemers hoeven onderweg niet de auto niet uit en iedereen start in een apart tijdsslot zodat er geen groepsvormingen  zijn. Reserveren kan hier.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant