Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Op zoek naar chocoladeletters in Weesp

Algemeen

WEESP Aankomende zaterdag en zondag kunnen kinderen op chocoladeletterspeurtocht in Weesp. In de winkeletalages zijn chocoladeletters verstopt. Vind jij ze allemaal? Dan kan je mooie prijzen winnen.

Na het grote succes van de spokenjacht rond Halloween komen de Weesper winkeliers nu ook met een speurtocht voor Sinterklaas. Helaas was een grote optocht met de sint en zijn pieten door de stad dit jaar niet mogelijk. Maar met de speurtocht is er nu toch een coronaproof alternatief in het centrum.

Chocoladeletterspeurtocht

Alle kinderen - en ouders natuurlijk - opgelet! Want op 28 en 29 november kunnen kinderen op zoek naar chocoladeletters die in de etalages van winkels verstopt zijn. Wie alle letters heeft gevonden, kan een titel van een Sinterklaasliedje ontdekken. Het antwoord mag je invullen op de bon die deze week in het WeesperNieuws staat en inleveren (uiterlijk zondag) bij Koster Di Giacomo op de Nieuwstad 26.

Ook dit keer zijn er weer mooie prijzen te winnen voor het goede antwoord. Zoals een driewieler van Attema Tweewielers, een armbandje van Puck & Co Conceptstore, een Flik Flak horloge van Juwelier Hans Luijer, het boek ‘Vandaag bak ik’ van Hel’s Kitchen, of allerlei lekkers van de Weesper bakkerijen.

Tip!

De chocoladeletters zijn door het hele centrum verstopt. Vergeet dus niet om ook in de etalages te zoeken van de winkeliers die zich aan de buitenrand van het centrum bevinden!

De prijswinnaars worden per mail op de hoogte gebracht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant