Afbeelding
Foto: Kerstwandeling Weesp
Filmpje

Virtuele Kerstwandeling krijgt vorm

Algemeen

WEESP - De afgelopen weekenden is er hard gewerkt aan de opnames voor de virtuele kerstwandeling. Deze wordt op 19 december gehouden door de gezamenlijke kerken van Weesp.

“We hebben veel plezier met elkaar gehad, en we zijn ook heel blij met het voorlopige resultaat”, laat dominee Berit Bootsma weten. Voor de mensen die er vorig jaar bij waren zijn het herkenbare scènes in een hele andere setting geworden.


Foto: Kerstwandeling Weesp

Bootsma: “We hebben genoten van de inzet van alle vrijwilligers die ook deze editie weer met elkaar mogelijk maken. Samen werken aan dit project, rekening houdend met alle beperkingen en maatregelen die er zijn, geeft een hoop positieve energie en goede moed. Wij denken dat dit ze zien is aan de beelden die er gemaakt zijn.”

Zaterdag 19 december
Vanwege het coronavirus vindt de kerstwandeling dit jaar online plaats. Alle Weespers zijn op zaterdag 19 december om 19:00 uur welkom op www.kerstwandelingweesp.nl. Verhinderd? De wandeling blijft daarna online staan en kan dus ook op een later tijdstip worden (terug)gekeken. 


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant