Afbeelding
Foto: Gooische Muziekschool

Gooische Muziekschool rekent op bruisend 2021

Cultureel

WEESP De Gooise Muziekschool heeft voor het nieuwe jaar veel activiteiten gepland waarvan ze hopen dat ze doorgang mogen vinden. Nieuwe cursussen en lessen, voorspeelavonden en mooie voorstellingen. 

Januari is de traditionele start van vele cursussen en lessen: muziek met peuters - een nieuwe kleutercursus -, oriënteren op instrument en DJ-lessen. De meeste lessen vinden plaats in Bussum, maar ook in Laren, Weesp, Huizen, Muiderberg en Eemnes is er een divers aanbod.

Ook staan er vele activiteiten gepland: voorspeelavonden, ensemble dag, docentenconcert, Dag van de Muziek, Familie Muziekdag en het pianofestival hebben een plek in de agenda.

Uiteraard komen er ook weer mooie voorstellingen van de musical- en theaterafdeling. Een mooie reeks aan topvoorstellingen zijn nu in de maak. The Wiz er al op zondag 14 februari in theater Concordia. Aan het einde van het seizoen spelen ze De Leeuwenkoning, Peter Pan, Harry Potter, De Tweeling en Alice in Wonderland! De Gooische Muziekschool rekent op een bruisend en bijzonder 2021.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant