Afbeelding
Foto: Just for Joy!

Dominic Seldis brengt kerstnummer uit met bekende Nederlandse artiesten

Cultureel

WEESP Dominic Seldis brengt in samenwerking met het Concertgebouw en Tuvalu Media een kerstnummer uit onder de naam ‘Just for Joy!’.

Op zondag 13 december kwamen bekende Nederlandse artiesten en muzikanten samen in het Concertgebouw in Amsterdam om coronaproof het kerstnummer ‘It’s the Most Wonderful Time of the Year’ op te nemen. 

Dominic Seldis kwam op het idee omdat hij graag iets positief wilde brengen in een jaar wat toch veel ellende heeft gebracht. “Het project kwam uit wanhoop. Ik was wanhopig om iets positiefs bij te dragen voor dit verschrikkelijke jaar voorbij is en besloot dat er geen betere manier is om mensen op te vrolijken dan het geven van een cadeau - een cadeau van muziek.”

‘Just for Joy!’ is een samenwerkingen tussen artiesten René Froger, Edsilia Rombley, Francis van Broekhuizen, Wolter Kroes, Frank Lammers, Anna Drijver en O’G3NE, 45 muzikanten (waaronder Lavinia Meijer, Dominic Seldis, Cor Bakker, leden van o.a. het Koninklijk Concertgebouworkest en het Residentie Orkest) en een koor van Maestro deelnemers (Lucas Hamming, Monic Hendrickx, Stefano Keizers, Leona Philippo, Maartje van de Wetering en Frits Sissing).

Het nummer is al te luisteren via justforjoy.nl, en binnenkort komt de bijbehorende videoclip op YouTube.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant