Afbeelding
Foto: Mark Uyl

Suzan & Freek zijn geen Weespers meer

Mensen

WEESP Het Weesper zangduo Suzan & Freek is officieel geen Weesper meer. Vorige week verhuisde het stel naar hun nieuwe woning, dat een paar kilometer verderop in Nederhorst den Berg ligt.

Twee weken geleden werd het historische grachtenpand van het duo verkocht. “Doei huis! Vandaag is ons huis officieel verkocht, tijd voor een nieuw avontuur een paar kilometer verderop, in een huis mét een tuin. En ja, we balen zelf ook dat de muur niet mee kon,” schrijven ze op hun Instagram.

Suzan & Freek kwamen in 2018 in Weesp wonen. Daarover zeiden ze destijds tegen WeesperNieuws Extra: "Het is voor ons handiger om in de buurt van Amsterdam te wonen. Wij houden allebei erg van Amsterdam, maar naast ons hectische leven is het daar best druk. We zochten een plaats met wat meer rust en een dorpser karakter, zoals we ook gewend waren in de Achterhoek, en dat vonden we in Weesp. We vinden het erg fijn om hier te wonen, mensen groeten elkaar en we voelen ons al behoorlijk thuis". 

Desondanks is het duo nu alweer vertrokken, blijkbaar vanuit de behoefte aan een (grotere) tuin. Maar de inwoners van Weesp zullen het duo vast nog wel eens tegenkomen, Nederhorst ligt immers om de hoek. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant