De onlinebingo van Pieter Kors en Rolf Koster die voor zaterdag 6 februari was gepland, gaat niet door.
De onlinebingo van Pieter Kors en Rolf Koster die voor zaterdag 6 februari was gepland, gaat niet door. Foto: Archief WeesperNieuws

Avondklokbingo van ‘t Helletje verboden door Kansspelautoriteit

Algemeen

WEESP Niet alleen corona gooit roet in activiteiten, maar ook andere handhavers zitten niet stil. De Avondklok Bingo die Pieter Kors van ‘t Helletje op 6 februari van plan was te gaan houden, gaat niet door omdat hij op zijn vingers is getikt door de Kansspelautoriteit. Hem is een verbod opgelegd.

De bingoavonden die Kors samen met Rolf Koster organiseert, zijn erg populair onder Weespers en ook bij mensen buiten de stad. Zelfs vanaf de Antillen wordt trouw meegedaan. De laatste bingo is op 27 december gehouden en nu had Kors er één voor zaterdag 6 februari gepland. De inschrijving was al gestart. Maar daar is nu een streep doorgehaald door de Kansspelautoriteit.

Kors heeft er de pest over in. “Zo wordt ook het laatste beetje vertier dat we nog kunnen bieden van ons en jullie afgenomen”, laat Pieter Kors in een bericht aan de mensen die zich al hebben ingeschreven weten. “Wij gaan zeker op zoek naar nieuwe mogelijkheden om door deze barre tijd heen te komen”, meldt hij verder.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant