Afbeelding
Foto: Brian Elings

In Memoriam Uitvaarten behaalt ‘Keurmerk Persoonlijke Uitvaart’

Bedrijven

WEESP Uitvaartondernemer Monique Houtzager uit Weesp van In Memoriam Uitvaarten heeft het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart behaald. Ook staat zij sinds kort geregistreerd in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers.

“Ik ben heel blij met deze erkenning”, reageert Monique Houtzager. “Je krijgt het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart alleen als je goede beoordelingen krijgt van nabestaanden voor wie je een uitvaart hebt verzorgd. Hun waardering is de kroon op mijn werk.”

Monique Houtzager richtte begin 2019 haar uitvaartonderneming In Memoriam Uitvaarten op. Daarvóór werkte zij - sinds 2010 - voor een van de grootste uitvaartorganisaties van Nederland. Inmiddels heeft zij met In Memoriam Uitvaarten al vele uitvaarten mogen verzorgen in de regio Weesp, Wijdemeren, Gooise Meren en Het Gooi. 

Monique: “Ik ben gespecialiseerd in persoonlijke uitvaarten. Als uitvaartbegeleider ondersteun en inspireer ik nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een uitvaart die bij hen past. Dat kan een crematie of begrafenis zijn, ook kerkelijk. Ik vind het belangrijk dat ikzelf de uitvaart van A tot Z persoonlijk begeleid; er komen geen andere uitvaartverzorgers aan te pas.”

In Memoriam Uitvaarten behaalde eerder al het Keurmerk Dementievriendelijke Uitvaartverzorging en is onlangs ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant