Afbeelding
Foto: Pixabay

Kind & Co opent rond de zomer kinderdagverbljf aan Hogeweyselaan

B2b

WEESP Kind & Co opent ergens rond de zomer een nieuw kinderdagverblijf genaamd De Buuren aan de Hogeweyselaan. Er komt plek voor 30 kinderen van 0 tot en 4 jaar. Ook is Kind & Co gestart met de route om een nieuwe kinderopvang te bouwen in Weespersluis. Deze zal plek bieden aan zes groepen voor maximaal 96 kinderen en gaat naar verwachting eind 2022 open.

Er komt hiermee dus weer wat lucht in de lange wachtlijsten voor kinderopvang. Het nieuwe kinderdagverblijf is voornamelijk bedoeld voor kinderen van wie de ouders in Weespersluis wonen, want hier is de nood het hoogst. Kind & Co hoopt op deze manier in te spelen op de behoefte. Ouders die op de wachtlijst staan bij Kind & Co, voor een plek op een kinderdagverblijf, ontvangen bericht als er voor hun kind plaats is. Zij hoeven niet zelf contact op te nemen.

Brede School Weespersluis

Naast het nieuwe kinderdagverblijf opent Kind & Co op 8 maart een BSO gevestigd in Brede School Weespersluis. De BSO is voor de leerlingen van de Nieuwe Jozefschool en Weesperrijk. Hier zal waarschijnlijk ook een peutergroep starten. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant