Afbeelding
Foto ter illustratie: Pixabay

Doe mee met de Sneeuwpoppenwedstrijd en win een mooie ijsprijs

Algemeen

WEESP Het is jullie vast niet ontgaan, maar er komt dit weekend sneeuw aan mensen! Er kan momenteel niet zoveel, maar wat wèl kan is een leuke wedstrijd. Of eigenlijk: twee wedstrijden. 

De redactie daagt de inwoners van Weesp uit erop uit te trekken (met inachtneming van de regels uiteraard) en een fantastische sneeuwpop of sneeuwfoto te maken. Ga je liever niet op pad, kijk dan wat er mogelijk is vanuit je raam, of in je tuin of op het balkon. 

Sneeuwpoppenwedstrijd
De Weesper sneeuwpoppenwedstrijd in samenwerking met Nelis’ IJssalon is bedoeld voor alle kinderen uit Weesp, maar uiteraard mogen ouders/verzorgers best een handje helpen. Een traditionele sneeuwpop doet het altijd goed, toch kan het ook leuk zijn om eens een ander figuur te maken, zoals een konijn, een olifant, een levensgroot ijsje of de Laurentiuskerk ;-).

Bedenk alvast wat voor sneeuwpop je wil maken en zoek de attributen die je eventueel nodig hebt vooraf bij elkaar: knopen, een winterpeen, gaas wellicht. Is je sneeuwpop af? Ga dan met ‘m op de foto en stuur het resultaat naar redactie@weespernieuws.nl o.v.v. sneeuwpoppenwedstrijd. Zet in het mailtje je naam, leeftijd en telefoonnummer. De negen mooiste sneeuwpoppen worden beloond met een heerlijke ijstaart van Nelis’ IJssalon. De ijssalon gaat 19 februari weer open, dus dat wordt een lekkere start van de voorjaarsvakantie! Sneeuwpoppen insturen kan tot en met maandag 8 februari. Deelnemen kan in drie leeftijdscategoerien: van 0-6 jaar, 7-12 en de 12+. Per categorie worden drie winnende sneeuwpoppen gekozen.

Fotowedstrijd
Voor volwassen Weespers is er een fotowedstrijd. Per persoon mogen twee foto’s in zo hoog mogelijke resolutie worden ingestuurd. Landschap, stadsbeeld, stilleven, sneeuwpret; alles is toegestaan. De drie mooiste inzendingen worden beloond met het kookboek Proef Weesp. In dit kookboek delen Weesper ondernemers en bekende Weespers hun (familie)recepten. Veel van die recepten worden bereid met één of meerdere lokale producten. Ook komen de mooiste foto’s in de krant. Foto’s insturen kan tot en met maandag 8 februari. 

Als de sneeuw uitblijft, komen deze wedstrijden helaas te vervallen of worden ze uitgesteld. 

Maak er wat moois van, het WeesperNieuws en Nelis’ IJssalon kijken uit naar jullie inzendingen!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant