Afbeelding

De eerste sneeuwpoppen voor de Weesper Sneeuwpoppenwedstrijd zijn binnen

Algemeen

WEESP Diverse gezinnen trotseerden zondagochtend het barre weer om een creatie te maken voor de Weesper Sneeuwpoppenwedstrijd. De eerste inzendingen zijn binnen. 

Daaruit wordt meteen duidelijk dat de lat hoog ligt. Naast traditionele sneeuwpoppen zagen we ook al een sneeuwmeermin, een sneeuwpop die een handstand maakt en zelfs een inglo voorbij komen. Ondertussen blijft het sneeuwen en ook voor morgen wordt nog enige sneeuw verwacht. Meedoen kan dan ook nog tot en met maandag. 


Sneeuwpoppenwedstrijd
De Weesper sneeuwpoppenwedstrijd in samenwerking met Nelis’ IJssalon is bedoeld voor alle kinderen uit Weesp, maar uiteraard mogen ouders/verzorgers best een handje helpen. Een traditionele sneeuwpop doet het altijd goed, toch kan het ook leuk zijn om eens een ander figuur te maken, zoals een konijn, een olifant, een levensgroot ijsje of de Laurentiuskerk ;-).

Is je sneeuwpop af? Stuur het resultaat naar redactie@weespernieuws.nl o.v.v. sneeuwpoppenwedstrijd. Zet in het mailtje je naam, leeftijd en telefoonnummer. De negen mooiste sneeuwpoppen worden beloond met een heerlijke ijstaart van Nelis’ IJssalon. De ijssalon gaat 19 februari weer open, dus dat wordt een lekkere start van de voorjaarsvakantie! Sneeuwpoppen insturen kan tot en met maandag 8 februari. Deelnemen kan in drie leeftijdscategoerien: van 0-6 jaar, 7-12 en de 12+. Per categorie worden drie winnende sneeuwpoppen gekozen.

Fotowedstrijd
Voor volwassen Weespers is er een fotowedstrijd. Per persoon mogen twee foto’s in zo hoog mogelijke resolutie worden ingestuurd. Landschap, stadsbeeld, stilleven, sneeuwpret; alles is toegestaan. De drie mooiste inzendingen worden beloond met het kookboek Proef Weesp. In dit kookboek delen Weesper ondernemers en bekende Weespers hun (familie)recepten. Veel van die recepten worden bereid met één of meerdere lokale producten. Ook komen de mooiste foto’s in de krant. Foto’s insturen kan tot en met maandag 8 februari. 

Maak er wat moois van, het WeesperNieuws en Nelis’ IJssalon kijken uit naar jullie inzendingen!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant