Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Muziekschool en dansschool willen cultureel centrum Weesp starten

Cultureel

WEESP Met de oplevering van twee nieuwe scholen in Weespersluis komt er ruimte vrij op de Papelaan 99. De Gooise Muziekschool en Dansstudio Van Harten hopen nu in deze ruimte een cultureel centrum te starten.

In het cultureel centrum zal plek zijn voor muziek, dans, theater en andere activiteiten. “Papelaan 99 zal een broedplaats vormen voor kunstenaars, schrijvers, en podiumkunsten, waar ruimte is voor samenwerking en ondersteuning om je plannen te realiseren,” schrijven de organisaties. Vanwege de groei van Weesp zijn de muziekschool en dansstudio al langer op zoek naar een extra ruimte in Weesp om voldoende plek te bieden aan al hun activiteiten, en ze geven aal veel potentie te zien in deze eventueel nieuwe locatie. 

Voor het cultureel centrum zoeken de twee culturele instellingen nu anderen die ook in het pand zouden willen trekken. “Deze unieke kans komt niet vaak voorbij en daarom doen we graag een oproep: zoek je ruimte, wil je samenwerken, of heb je andere leuke plannen? Laat het ons weten, dit is hét moment om aan te haken.”

Wie interesse heeft, kan een reactie sturen voor 12 maart naar annegien@dansstudiovanharten.nl..

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant