Afbeelding
Foto: Versa Thuiszorg

Ingezamelde paasknutsels voor mensen die alleen zijn met Pasen

Zorg

WEESP Door heel Weesp werden paasknutsels ingezameld om via Versa Thuiszorg uit te delen aan mensen die veel alleen zijn. Deze week werden meer dan honderd knutsels uitgedeeld om iedereen een vrolijk Pasen te wensen.

Jolien Vermeer is één van de vrijwilligers die hielp bij het inzamelen van alle werkjes. Zij werd door Marianne Verstijnen van Versa benaderd om een inzameling te doen, Verstijnen zou vervolgens de knutselwerken weer uitdelen. “Ik heb dat verzoek weer doorgestuurd naar buurtgroepen en de Buurtkamer. Marianne heeft via een school en peuterspeelzaal ingezameld, buurtvrouw Nathalie heeft via de Van de Meulen Vastwijkschool 28 knutsels ontvangen, en van de Buurtkamer Weespersluis hebben we ook bijna dertig kaarten ontvangen. Acht knutsels zijn via een speciale bak bij mijn voordeur ingeleverd door kinderen uit de straat,” vertelt Jolien Vermeer.

Vorig jaar werd de actie ook gehouden. Rond de Kerst is er altijd veel aandacht voor mensen die alleen zijn rond de feestdagen, maar daarbij wordt Pasen nog wel eens vergeten. Daarom sloegen de vrijwilligers de handen ineen om kleine paasgeschenkjes uit te delen aan mensen die veel alleen zijn.


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant