Afbeelding
Foto: Ingezonden

Laat zien hoe jullie dit jaar Koningsdag vieren

Algemeen

WEESP Ook dit jaar geen grote feesten op straat, maar thuis kunnen we er wel een feestje van maken. Zeker als het aan de vrijwilligers van de Oranjevereniging van Weesp ligt, want zij hebben weer een heel programma klaar staan. Of organiseer jij toch liever je eigen balkonfeestje?

Wanneer er geen corona is, rennen de redacteuren van het WeesperNieuws door de stad om verslag te doen van alle festiviteiten. Maar omdat dit jaar het feest zich wederom voornamelijk achter de voordeur afspeelt, is dat lastig. Toch willen we graag laten zien hoe Weespers deze dag beleven.

Wil jij laten zien hoe jij Koningsdag dit jaar viert? Stuur ons op dinsdag een leuke foto van jullie festiviteiten. Dan kan van alles zijn: de versierde straat, een spelletje dat jullie in de woonkamer of tuin doen, proosten op de Koning, een online Koningsconcert, noem maar op.

Halverwege de dag zetten we de mooiste foto’s online, zodat we van elkaar kunnen zien wat we deze Koningsdag zoal aan het doen zijn. Stuur je foto (grote resolutie graag) dinsdag liefst voor circa 14.00 uur naar redactie@weespernieuws.nl. Maak er ondanks deze rare tijd in huiselijke kring een leuke dag van!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant