Kinderen kunnen meedoen aan een straattekenwedstrijd. Teken erop los, maak een foto en stuur deze naar 2021@oranjeverenigingweesp.nl en je maakt kans op een prijs.
Kinderen kunnen meedoen aan een straattekenwedstrijd. Teken erop los, maak een foto en stuur deze naar 2021@oranjeverenigingweesp.nl en je maakt kans op een prijs. Foto: Hans Peijs

Weesp maakt er vandaag het beste van

Algemeen

WEESP Ondanks corona en dus ondanks activiteiten met veel mensen, valt er vandaag wel degelijk wat te vieren in Weesp. Vooral Weespersluis slooft zich uit om er het beste van te maken, maar vlak intussen de andere wijken ook niet uit.

In Weesp hangen op sommige plekken opvallend veel vlaggen. Vooral in de 6 Weesper Straatjes en Weespersluis is het vlagvertoon groots en dat heeft alles te maken met het feit dat ontwikkelaar Van Wijnen iedere nieuwe bewoner bij de oplevering een vlag heeft gegeven. Maar ook in het centrum wapperen de vlaggen uitbundig. Of beter is: hangen ze uitbundig want veel wind is er niet om de vlaggen te laten wapperen. Maar het feestgevoel is er niet minder om.
En er is vandaag ook best wel wat te doen zo links en rechts. Vooral in Weespersluis laten de nieuwe bewoners zich van hun beste kant zien.

Veel vlagvertoon in Weespersluis.



Ook in de Nieuwstraat is goed te zien dat het vandaag Koningsdag is.

Bij de Weesper Straatjes organiseren buurtbewoners een mini-vrijmarkt.

 Corona of geen corona: Sandra Pels en Eric-Jan Bijl sloven zich elke Koningsdag uit voor hun woning aan de Oudegracht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant