FC Weesp is één van de clubs die kans maakt op de prijs.
FC Weesp is één van de clubs die kans maakt op de prijs. Foto: WeesperNieuws

Meerdere Weesper clubs genomineerd voor Club van het Jaar 2021

Algemeen

WEESP Verschillende clubs in Weesp zijn genomineerd voor de Club van het Jaar 2021. Tot en met 5 mei konden clubs ingeschreven worden, en vanaf 19 april kan iedereen al stemmen op de genomineerde clubs.

WZ & PC Triton, We Have Handbalvereniging, Theater City of Wesopa, Stichting Vrienden van het Theaterpand Weesp, en FC Weesp zijn de Weesper clubs die genomineerd zijn. 

Dit jaar draait het extra om clubs die het afgelopen jaar veel veerkracht hebben getoond. Clubs die ondanks de uitdagingen van de coronacrisis er alles aan deden om toch hun leden en gemeenschap te betrekken op creatieve manieren. “Deze clubs verdienen een podium!”, staat op de website van de verkiezing.

Winnende clubs kunnen onder andere een masterclass en een professionele promovideo winnen. Stemmen kan nog tot 24 mei, via clubvanhetjaar.nl

Winnaars

Op 26 mei worden de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt. Dan wordt er dus ook bepaald wie de winnaar in gemeente Weesp is. Vervolgens kiest een jury per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars de provinciewinnaar. De motivatie waarom de club ‘Club van het Jaar’ zou moeten zijn is hier een belangrijk onderdeel van.

De overgebleven winnaars geven vervolgens in de week van 1 juni een pitch voor een vakjury. Die beslist uiteindelijke qie de ‘Club van het Jaar 2021’ is. Dat wordt op 9 juni bekend gemaakt.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant