Afbeelding

Het mag weer: tussen de bibliotheekboeken snuffelen

Algemeen

WEESP De Bibliotheek aan de Oudegracht is sinds vandaag weer open. Mensen kunnen nu weer zelf ter plekke een boek komen uitzoeken en voor studenten en zzp’ers zijn de werkplekken heropend.  

Woordvoerder Heidi Dijkstra: “We zijn ontzettend blij dat we onze gasten onder een aantal voorwaarden weer mogen ontvangen. We hebben ze gemist in onze vestigingen! Ook al hebben we er gelukkig nog velen gezien tijdens een afhaal of bezorgmoment, we zijn blij dat we de deuren weer verder mogen openen voor bezoekers.” 

Ze benadrukt de functie van de bieb als onderdeel van de dagbesteding; mensen kunnen hier ook een krant of een tijdschrift komen lezen en een praatje maken. Voor degenen die nog liever even thuis willen of moeten blijven, blijft de bibliotheek tassen bezorgen. De bieb hoopt ook snel weer te kunnen beginnen met de spreekuren en digivaardigheidscursussen. 

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Coördinator vreest dit najaar voor forse cliëntentoename Ook bij Gooise Voedselbank geen sprake van zomerdip Mensen 16 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
De ware helden van de club Of hij een keer wilde klokken? Nu zit Willem al bijna 30 jaar bij de triatlon Sport 16 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
Regio Gooise heide kleurt nu ‘extreem vroeg’ paars Natuur en Milieu 15 aug, 15:15
Logo
Afbeelding
Indië-herdenking Einde Japanse bezetting herdacht Algemeen 15 aug, 14:20
Afbeelding
Verpaupering Weesp Ingezonden brief 15 aug, 14:00
Afbeelding
Beter een gouden buur, dan een verre vriend Mensen 15 aug, 10:00
Logo
Afbeelding
Zomerrubriek ‘Weesper voor één dag’ Ronald de notenman: ‘Weesp is een goede markt’ Mensen 15 aug, 09:20
Afbeelding
Drukte bij de Spiegelplas Algemeen 14 aug, 16:13
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief