Afbeelding
Foto: Inter Visual Studio / Judith van Dijkhuizen

BP tankstation Gooilandseweg overvallen

Politie

WEESP Er heeft zaterdagavond een overval plaatsgevonden op het tankstation langs de Gooilandseweg. Het gaat om de bemande BP achter restaurant Tong-Ah. 

Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet helemaal duidelijk. Uit de meldingen op alarmeringen.nl blijkt dat de politie zaterdag rond 23.21 uur een melding kreeg van een overval. De politie was snel ter plaatse en zette het terrein van het tankstation af voor onderzoek. De BP is op zaterdag tot 21.00 uur open. De overval vond dus ruim twee uur na sluitingstijd plaats. 

[Update 13.12 uur] WeesperNieuws heeft de politie om meer informatie gevraagd. Die heeft vanmiddag laten weten dat er op het moment van de overval een 20-jarige medewerker van het benzinestation aanwezig was. Er is sprake van twee daders, zij zijn gevlucht op een scooter. In het belang van het onderzoek kan de politie geen verdere informatie delen. Over of de overvallers gewapend waren en of er gewonden zijn gevallen, worden geen mededelingen gedaan. Wel doet de politie namens de recherche een dringende getuigenoproep. De vraag is of iemand rond de tijd van de overval of daaraan voorafgaand iets verdachts heeft gezien. “Ook camerabeelden van bijvoorbeeld bedrijven in de buurt van het pompstation zijn erg welkom”, aldus de woordvoerder. 

Wie iets heeft gezien of gehoord dat kan bijdragen aan het onderzoek wordt verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven, kan ook via meldmisdaadanoniem.nl of bel met 0800-7000. 


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant