Afbeelding
Foto: Hilda Roland
Ingezonden

‘Focus op onderhoud in plaats van parkeerboetes’

Buurt / wijk

Lezer Hilda Roland ergert zich aan de tijd en energie die de gemeente stopt in de handhaving van het parkeerbeleid, zeker omdat er op andere terreinen, zoals onderhoud, in haar ogen juist te weinig gebeurt. Ze schreef hierover de volgende ingezonden brief: 

‘Wat zou het fijn zijn als de gemeente net zoveel tijd en geld besteedde aan het onderhoud van onze straat als aan de parkeercontrole. Dagelijks (sic!) wordt in mijn hofje van zestien huizen met amper voldoende parkeerplaats voor de bewoners met een veel te hard rijdend autootje gejaagd op mogelijke overtreders van de parkeervergunningen terwijl straatvuil zich ophoopt, onkruid opschiet in de goten en er nauwelijks beplanting te bekennen is in de groenstroken. Het fanatisme waarmee de parkeercontrole plaatsvindt getuigt van groot wantrouwen tegen de burgers en vormt een schrijnend contrast met de verwaarlozing van het aanzien van de straat.’
Hilda Roland, Gijsbertje Louffhof

Wilt u hierop reageren of wilt u iets anders delen met de lezers van het WeesperNieuws? Stuur uw bijdrage, bij voorkeur met een foto van de kwestie/situatie, naar redactie@weespernieuws.nl. De redactie beslist of een ingezonden brief wordt geplaatst.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant