Team gaat onder leiding van Patricia (tweede van links) aan de slag
Team gaat onder leiding van Patricia (tweede van links) aan de slag

Kappersteam aan de slag voor Viktor

Algemeen

WEESP - Het kappersteam van Johan Mulder Haardesign gaat tijdens het Sluis-en-bruggenfeest geld inzamelen voor Viktor de hulphond. Onder leiding van kapster Patricia de Haan gaan de kappers in de nacht van vrijdag op zaterdag knippen voor het goede doel.

Weespers die hun haar willen laten knippen voor het goede doel kunnen in die nacht vanaf twaalf uur 's nachts terecht bij de studio van Radio Weesp in de Kom.

Wie onlangs naar de kapper is geweest kan er ook voor een hoofdhuidmassage terecht. Een knipbeurt kost 25 euro, een massage 10 euro. Aanmelden kan bij Patricia via 06-48429684. 

Niet alleen de kappers van Johan Mulder gaan daarmee achter de actie 'Spaar mee voor hulphond' van Radio Weesp staan. Ook OneFitness draagt bij. De opbrengst van de sportlessen op vrijdag- en zaterdagochtend op het Groote Plein is voor Viktor.

Rallyrijder Henno van Bergeijk gaat tijdens het feest ook geld inzamelen. Hondentrimster Paula van Gorkum komt zaterdag honden trimmen.

Met de actie 'Spaar mee voor de hulphond' wil Radio Weesp de benodigde 4.500 euro bij elkaar krijgen voor de opleiding van hulphond Viktor van de Weespse Caroline Vink. De omroep gaat hiervoor 50 uur nonstop radio maken vanuit de Kom van Weesp. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant