Moorman Karton mag zich voortaan 'Koninklijk' noemen.
Moorman Karton mag zich voortaan 'Koninklijk' noemen.

Moorman is Koninklijk

Algemeen

WEESP - Moorman Karton aan de Pampuslaan mag zich vanaf vandaag Koninklijk noemen. Burgemeester Horseling reikte in een feesttent op het industrieterrein het predicaat uit aan directeur Vink.

Horseling roemde in zijn toespraak de manier waarop het bedrijf zich door de jaren heen heeft ontwikkeld, maar ook dat het trouw aan zichzelf is gebleven: "Als je als bedrijf na een eeuw nog steeds succesvol bent ondanks alle zware economische tijden en alle technische ontwikkelingen, dan mag je trots zijn. Weesp is ook trots en blij met Moorman." Verder sprak de burgemeester vol lof over de goede band tussen het personeel en de directie. Ondanks de vakantieperiode en het Sluis-en-bruggenfeest zat de tent vol medewerkers. Ook waren er veel oud-werknemers aanwezig. Zij worden nog steeds betrokken en voelen zich nog steeds betrokken. 

Directeur Vink van Moorman Karton is erg verguld met het predicaat Koninklijk: "Een mooiere afsluiting van ons jubileumjaar haddeen wij ons niet kunnen wensen."

Moorman ontstond in 1912 toen H.J.A. Moorman aan huis een papierwinkeltje begon. 100 jaar later is Moorman een fabrikant en groothandel tegelijk, met een wereldwijde afzet.   

 

Gelukwensen voor directeur Vink (rechts).
Volle feesttent op het industrieterrein.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant